Accident cu patru mașini produs de un botoșănean

accident11Un grav accident produs de un șofer din Botoșani a avut loc, în noaptea de miercuri spre joi, pe DN 17, în localitatea Prisaca Dornei din Suceava.

În timp ce conducea autoutilitara, într-o curbă periculoasă la stânga, un șofer de 53 de ani, din municipiul Botoșani, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu zăpadă, nu a păstrat o distanță suficientă în mers, a intrat în coliziune față-spate cu autoturismul VW Jetta, condus de un șofer de 28 ani, din municipiul Craiova, județul Dolj, care, la rândul său a intrat în coliziune cu o autoutilitară Mercedes Sprinter, condusă de un bărbat de 30 ani, din comuna Vama.
like facebook
Din impact, autoutilitara a intrat în coliziune cu autoturismul Opel Corsa, condus de un șofer de 48 ani, din Gura Humorului. Niciunul dintre șoferi nu era băut.

Au fost implicate 4 autovehicule și în urmă căruia a fost blocat un sens de mers. Evenimentul a fost gestionat de IPJ Suceava, drumul fiind deblocat după circa 45 minute”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Suceava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *