FOTO O bază sportivă la standarde europene se deschide la Botoşani

baza sportiva tineret tridex botosaniLa sfârșitul acestei săptămâni se va deschide o nouă bază sportivă în municipiul Botoşani.

Compania Tridex Service a achiziţionat baza sportivă tineret şi în urma unui proces de modernizare o redă publicului.

Astfel, cele două terenuri de tenis, cât şi cele două terenuri de fotbal sunt la cele mai înalte standarde. Spre exemplu pe terenurile de tenis granulaţia 01-03 identică cu cea folosită la Roland Garros.

like facebookÎn ceea ce priveşte terenurile sintetice s-a folosit un material ce a primit agrementul FIFA fiind posibile şi organizarea unor competiţii internaţionale de profil.

baza sportiva tineret tridex botosaniPreţurile pentru o oră pe terenul de fotbal încep de la 40 de lei şi ajung la 80 de lei în funcţie de intervalul orar, în timp ce la tenis pornesc de la 20 de lei şi ajung la 35 de lei. Baza sportivă va avea angajaţi antrenori de fotbal, tenis, baseball precum şi tai-chi.

Programul zilnic va fi între ora 10 şi 2.00.

În cadrul bazei se va deschide şi un club pentru sportivi unde se pot relaxa între antrenamente.

Pe lângă terenuri va extista şi un spaţiu amenajat pentru sporturi în aer liber fiind anagajat un instructor de tai-chi, iar pe lângă acest sport se va mai practica aerobic, pilates şi fitnes.

Claudiu Niculăeş, dezvoltatorul bazei sportive susţine că mai are în proiect acoperirea tribunei precum şi construirea a încă două terenuri unul de fotbal şi unul de tenis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *