Primarul municipiului Botoșani cere demisia șefului Poliției Locale. Află motivul!

onutu politia localaPrimarul municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc, cere demisia șefului Poliției Locale, Ioan Onuțu. Edilul se declară nemulțumit de activitatea directorului de la Poliția Locală și spune că nemulțumiri vizavi de modul cum își fac polițiștii locali treaba au venit și din partea cetățenilor municipiului, fie la audiențe, fie prin sesizări. Portariuc îi reproșează lui Onuțu că i-ar fi trasat mai multe dispoziții, verbale și în scris, pe care nu le-a dus la îndeplinire.

like facebookSunt motive suficiente care arată un management defectuos în cadrul acestei structuri și trebuie să intervenim. Sunt multiple depozite de deșeuri necontrolate și nesesizate la timp de Poliția Locală, vandalizarea mobilierului urban și a copacilor plantați, unii chiar ăn centrul orașului, modul cum se gestionează anumite zone ale orașului din punct de vedere a siguranței cetățenilor și nemulțumirile cetățenilor vizavi de această activitate a lor”, a spus Portariuc.

Portariuc a solicitat în urmă cu câteva zile demisia lui Onuțu și spune că așteaptă poziția acestuia.

Contactat telefonic, șeful Poliției Locale, Ioan Onuțu, spune că primarul are dreptul de a-i solicita demisia, însă activitatea sa ține de Consiliul Local.

Structura Poliției Locale este subordonată Consiliului Local, la fel și activitatea mea”, a menționat șeful Poliției Locale, care consideră că și-a făcut treaba pe poziția sa.

Acesta urmează să decidă dacă dă curs sau nu solicitării primarului municipiului Botoșani.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *