Tânărul mort în accidentul de la Petricani, plâns de zeci de prieteni pe Facebook

flavius c mort stiubieniTânărul care a decedat, în noaptea de joi spre vineri, într-un accident rutier petrecut la Petricani este plâns de zeci de prieteni pe reţele de socializare. Flavius C., de 26 de ani, se afla pe bancheta din spate a autoturismului BMW condus de prietenul său George Peşte.

like facebookLa un moment dat maşina s-a izbit de un stâlp, iar tânărul din spate a fost proiectat în fara maşinii şi a decedat. Vestea a căzut ca un şoc pentru prieteni ce au reacţionat pe Facebook.

„Ai fost un prieten adevărat , ai plecat prea repede dintre noi foarte devreme , dar poate ti-a fost rezervat ceva mai bun , poate acolo unde ai ajuns iți va fi mai bine , nu te vom uita , odihnește in pace”, spune un amic.

bmw izbit in stalp„A plecat prea devreme dar mereu va avea un loc in inimile noastre.. Odihneasca se in pace, he will be missed”, se mai arată în postarea unei tinere

„Sincere condoliante chiar daca ai plecat de langa noi prea devreme noi nu te vom uita niciodata prieten drag mereu vei ramane in inimele noastre dumnezeu sa te ierte”, mai spune un prieten.

FOTO Accident mortal. Pasager proiectat prin geamul unei maşini

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *