Ghinion! Un bărbat aflat în trecere prin faţa unui bar, lovit cu bestialitate de doi tineri scandalagii

jandarmi noapteaUn bărbat a avut, duminică seară, un ghinion fantastic, el fiind agresat de doi tineri care erau puşi pe scandal.

Bărbatul se afla în faţa barului „La Roca” de pe Pietonalul Unirii, iar la un moment dat a fost lovit fără motiv cu bâtele, cu pumnii şi cu picioarele de doi tineri băuţi, care, cu puţin timp înainte, făcuseră scandal în barul respectiv.

Cei doi tineri au fost amendaţi de jandarmii botoşăneni cu câte 1.500 de lei, pentru scandalul provocat în barul din zona centrală a municipiului Botoşani, însă, după aproape jumătate de oră, s-au întors la local ,,înarmaţi” fiecare cu câte o creangă groasă.

like facebookGhinionul a făcut ca în faţa aceluiaşi bar să se afle un bărbat pe care nu îl cunoşteau, acesta fiind lovit de către scandalagii

Un echipaj de jandarmi a intervenit în timp scurt, la solicitarea telefonică a unui agent de pază şi i-a imobilizat pe agresorii aflaţi în stare avansată de ebrietate.

Cei doi tineri au refuzat să coopereze cu forţele de ordine, unul dintre ei fiind încătuşat datorită comportamentului său violent şi condus la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani.

Jandarmii le-au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,lovire şi alte violenţe”, iar dosarul va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani pentru competentă soluţionare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *