Zeci de persoane alături de tânărul mort în accidentul de la Orăşeni Vale

marius volcinschi mort accident oraseniFamilia şi prietenii tânărului ce a murit, marţi după amiază, în accidentul de la Orăşeni Vale trec prin momente grele.

Marius Volcinschi, de 28 de ani, a lăsat în urmă un copil de un an şi nouă luni şi o soţie cu care se căsătorise la sfârşitul anului 2013.

like facebook Prietenii au lăsat zeci de mesaje pe pagina de socializare prin care îşi exprimă regretul şi în acelaşi timp susţin familia îndurerată.

„Durere si iar durere,nu e firesc ce sa intamplat uneori viata te loveste cand te astepti mai putin.Dumnezeu sa te ierte Marius”, transmite un prieten.

„Sincere condoleante parintilor si sotiei indurerate, Bunul Dumnezeu sa va ajute cu putere si intelepciune pentru a depasi tragica despartire!” se mai arată într-un alt mesaj postat.

„Sa ti fie țărâna ușoară Marius, Sincere condoleanțe familiei Volcinschi”, mai scrie o cunoştinţă.

Şi mama sa a primit mesaje de condoleanţe de la prietenii virtuali.

„Cuvintele sunt de prisos,Dumnezeu sa il ierte imi pare nespus de rau,Dumnezeu sa te ierte Marius!”, spune unul dintre prietenii lui Marius.


„Condoleante….nu mai am cuvinte, doar un nod in gat !!!….si plang….”,
este un alt mesaj postat pe reţeaua de socializare

„Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace….încă nu pot să cred așa ceva”, se mai arată într-un alt mesaj.

„CONDOLIANTE!!Dumnezeu sa-l aiba in grija !Cuvintele sunt de prisos acum ,dar Dumnezeu sa v-a intareasca pe toti!!!”, mai transmite o cunoştinţă.

FOTO Tragedie! Un tânăr a decedat după ce s-a izbit cu maşina într-un cap de pod

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *