Durere fără margini! Mesaje sfâșietoare după moartea copilului de 13 ani, în accident

mesaje pentru Stefan PrisecaruMoartea copilului de 13 ani din Mesteacăn a lăsat o rană adâncă în sufletul tuturor celor care l-au cunoscut. Zeci de mesaje au fost scrise pe pagina sa de socializare de rude, prieteni, colegi de școală sau simple cunoștințe. Cu toții își exprimă regretul față de moartea fulgerătoare a  lui Ștefan Prisecaru.

În rândul lor, Ștefan era iubit, apreciat. Prietenii îl caracterizează ca fiind un băiat săritor, sociabil și mereu plin de optimism. Cei mai mulți dintre oamenii care l-au cunoscut pe Ștefan se roagă acum pentru ca familia acestuia să-și găsească alinarea pentru că „Dumnezeu l-a vrut pe Ștefan lângă el”.

like facebookIată câteva dintre mesajele de pe pagina de socializare a băiatului:

Cand o fiinta apropiată noua pleaca pentru totdeauna, abia atunci ne dam seamă cu durere în suflet ca suntem niște bieți muritori …Dumnezeu sa-l odihnească în pace, iar vouă să va dea tăria să treceți prin această grea încercare! Sincere coondoleanțe!– Cătălin Agheorghiesii

-Nu imi pot imagina durerea pe care o aveti in suflet. Avea toata viata inainte. Condoleante!– Anna Maria Todirisca

-Te-ai dus în ceruri!!!! sper ca o să-ți fie mai bine acolo …nu o să te uitam nici odata, a scris fratele lui Ștefan Prisecaru.

-Cuvintele sunt de prisos! Dumnezeu sa va dea putere sa treceti peste tot.. Imi pare rau..! Condoleante!Dumnezeu sa il odihneasca!- Andreea Agheorghiesii

Condoleante si D”zeu sa il ierte….si fiti tari D”zeu are grija de toti inclusiv de cel care a facut asta….– Ancutza Daniel

-Dumnezeu sa te aiba in paza STEFANELE,,,,abia asteptam sa merg in tara sa ma joc cu tine.condoleante- Mada Chelarescu

mesaje pentru Stefan Prisecaru- BotosaniCopilul a fost victima unui accident rutier, joi după amiază, și a murit, joi noapte, în timp ce medicii încercau să îl transfere la Iaşi.

Ştefan Prisecaru, de 13 ani, din localitatea Mesteacăn a fost  diagnosticat cu fractură deschisă temporal stâng şi fractură la piciorul stâng fiind preluat în comă de la locul accidentului.

like facebookDupă ce a ajuns la spital, medicii au luat decizia transferului la Iaşi, copilul fiind transportat cu o ambulanţă până la aeroportul Salce de unde trebuia să fie preluat de un elicopter SMURD. Pe aeroport a intrat în stop şi s-au încercat manevre de resuscitare, însă au fost în zadar.

Joi, Ştefan fusese la şcoală, iar după s-a întors acasă, însă la câteva minute a ieşit cu prieten la joacă.

S-a urcat pe o trotinetă şi a ieşit în stradă fără să se asigure fiind lovit de un Nissan Pathfinder a cărui şofer a încercat să îl evite, însă nu a reuşit şi după ce a lovit copilul a ajuns în şanţ.

FOTO Grav accident rutier! Copil de 13

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *