Anunţ Nova Apaserv! Utilizarea serviciilor de apă și canalizare fără contract este contravenție

nova apaserv botosaniConsumatorii (utilizatorii) care nu au încheiat contract de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apă şi/sau de canalizare cu S.C. NOVA APASERV S.A. Botoşani în calitate de operator regional al serviciului de alimentare cu apă şi/sau de canalizare, sunt invitați la sediile Operatorului pentru întocmirea și semnarea contractului.

Nova apaserv reaminteşte acestora prevederile art. 47 alin. (1) din Legea 51/2006 a serviciilor comunitare de utilităţi publice, conform cărora:

,,(1)Constituie contravenţie în domeniul serviciilor de utilităţi publice şi se sancţionează cu amendă de la 500 lei la 1.000 lei următoarele fapte:

a)refuzul utilizatorilor de a permite operatorului accesul la dispozitivele de măsurare-înregistrare, în scopul efectuării controlului, înregistrării consumurilor ori pentru executarea lucrărilor de întreţinere şi reparaţii;

b)nerespectarea de către utilizatori a termenelor de achitare a contravalorii serviciilor furnizate/prestate, respectiv a termenelor pentru încheierea acţiunii de contorizare individuală la nivel de apartament;

c)racordarea la sistemele de utilităţi publice fără acord de furnizare/preluare, respectiv aviz de branşare/racordare eliberat de operator;

d)utilizarea fără contract de furnizare/prestare a serviciilor de utilităţi publice;

e)modificarea neautorizată de către utilizatori a instalaţiilor, utilajelor, echipamentelor şi a dotărilor aferente sistemelor de utilităţi publice.”

One thought on “Anunţ Nova Apaserv! Utilizarea serviciilor de apă și canalizare fără contract este contravenție

  1. Ce vina au cetatenii/clientii ca, conducerea unitatii furnizoare schimba cand vrea muschii ei activitatea de pe o societate pe alta??? Baga una in faliment si imediat trec activitatea pe alta si tot clientul este vinovat ca nu a sarit idemiat sa se conformeze???? niste nenorociti de conducatori…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *