Scandal la un supermarket din Botoşani! O femeie a leşinat de la spray-ul lacrimogen

SupermarketUn scandal produs luni seară într-un supermarket din municipiul Botoşani s-a terminat cu intervenţia jandarmilor şi a ambulanţei.

Totul a avut loc în supermarketul Ovisim de pe strada Griviţa, în momentul în care trei ţigani au intrat în magazin, iar angajatul care asigura securitatea spaţiului comercial i-a supravegheat atent de la mică distanţă.

Deranjaţi că sunt urmăriţi până la rafturi, cei trei au început să îl înjure pe omul de pază. Imediat s-a ajuns la îmbrânceli şi la un scandal în toată regula.

like facebookEchipajul de intervenţie al unei firme de pază cu care magazinul are legături contractuale a fost alertat prin apăsarea butonului de panică, dar cele trei persoane nu s-au potolit şi au încercat agresarea fizică a agenţilor de pază, ceea ce a dus la folosirea spray-urilor iritant lacrimogene din dotare de către aceştia.

Până la sosirea jandarmilor, unul dintre scandalagii s-a făcut nevăzut, în magazin fiind identificate două persoane, soţ şi soţie.

Deoarece femeia susţinea că este însărcinată şi i s-a făcut rău de la substanţele iritant-lacrimogene folosite, soţul acesteia a solicitat o ambulanţă prin apel 112 , care a transportat-o la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Pentru scandalul provocat, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi injuriile adresate, soţul femeii a fost sancţionat contravenţional de jandarmi cu amenzi în valoare totală de 600 de lei.

 

2 thoughts on “Scandal la un supermarket din Botoşani! O femeie a leşinat de la spray-ul lacrimogen

  1. FELICITARI AGENTILOR DE PAZA DE LA FIRMA CU CARE OVISIMUL ARE CONTRACT DE MONITORIZARE. ACESTIA AU INTERVENIT CU PROMTITUDINE CONFORM REGULAMENTELOR IN VIGOARE. BA PAREREA MEA ESTE CA AGENTII DE SECURITATE AR TREBUI SA AIBA DREPTUL DE RETINERE PRIN INCATUSARE PANA LA SOSIREA LUCRATORILOR DE POLITIE SAU JANDARMI. DEASEMENI CRED CA AR FI BINE DACA LEGISLATIA AR PERMITE CA MASINILE DE INTERVENTIE ALE ACESTOR FIRME DE PAZA SA FIE FI DOTATE CU GIROFAR PENTRU MICSORAREA TIMPILOR DE INTERVENTIE SI PENTRU O REACTIE MAI RAPIDA LA ASEMENEA EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *