Cătălin Flutur: Voi, cei din PSD, ne-ați luat orașul! După 5 iunie, liberalii vor conduce Botoșaniul

catalin flutur la alegeri pnl1Candidatul PNL la Primăria municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a declarat luni, la lansarea candidaților la alegerile locale din acest an, că după 5 iunie liberalii vor conduce Botoșaniul.

El l-a atacat indirect pe contracandidatul său din PSD, Ovidiu Portariuc, menționând că ”noi, liberalii, avem ce le spune botoșănenilor, avem buletin de identitate de oraș, de Botoșani.like facebook Noi locuim în acest oraș, muncim în acest oraș, ne creștem copiii în acest oraș, mergem la biserici în acest oraș. Cea mai proastă veste pentru PSD, după 5 iunie este că oamenii orașului vor decide că noi, liberalii, să conducem Botoșaniul. Și o vom face, pentru că o vom spune fiecăruia dintre oamenii orașului ce vrem să facem, de ce facem, în cât timp vrem să facem, cu ce bani vrem să facem și  foarte important că facem pentru toți oamenii fără excepții”, a spus Flutur.

Acesta a afirmat că botoșănenii  așteaptă locuri de muncă, locuințe, vor liniște, siguranță în școli și grădinițe curate și îngrijite, vor să fie liberi, nu captivi.

Primăria conduce orașul, dar nu și comunitatea. Comunitatea, stimați lideri PSD, nu are primar, nu are casierie, nu are contoare de apă, nu are taxe și impozite, nu are poliția locală, nu are nimic din ceea ce credeți voi că are. Comunitatea are principii și așteptări, stimabililor, are suflet, emoții, lacrimi, gânduri și o spun cu maximă responsabilitate: că, voi, cei din PSD, ne-ați luat orașul. Puteți stăpâni un oraș, la asta vă pricepeți și știți să o faceți foarte bine, dar nu puteți îngenunchea o comunitate, și nu comunitatea orașului nostru atâta timp cât eu sunt în picioare iar lângă mine sunt mii și mii de botoșăneni”, a mai spus Flutur.

 

 

4 thoughts on “Cătălin Flutur: Voi, cei din PSD, ne-ați luat orașul! După 5 iunie, liberalii vor conduce Botoșaniul

  1. Vrea fiu-tu sa isi extinda afacerea pe banii „proprii” si de asta te agiti asa tare sa iei orasul Botosani inapoi sub gheara ta ?

  2. Dar de cand Botosaniul esete al tau? Eu stiam ca este al botosanenilor. Vreti sa va ascundeti potlogariile din perioada 2008-2012? Botosanenii va vor da un sut in cur cu tot cu buldogii sialincutele voastre. Portocalii colorati in galben voi cei care ati taiat salariile si pensile! Nu va este rusine sa mai aveti tupeul sa candidate? Naparcilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *