Vasile Blaga, la Botoșani: De numele actualului primar nu se leagă niciun proiect

vasile blaga alina gorghiu catalin fluturCopreședintele PNL Vasile Blaga a ținut să afirme, luni, la Botoșani, că niciuna din promisiunile electorale făcute de către primarul Ovidiu Portariuc nu s-a concretizat în fapte. Blaga a spus că de numele actualului primar de Botoșani ”nu se leagă niciun proiect”. Acesta a fost prezent, alături de Alina Gorghiu, la lansarea candidaților PNL din județul Botoșani la alegerile locale din acest an.

like facebookDomnul Flutur a avut rezultate foarte bune, proiecte numeroase pentru municipiu, iar de numele actualului primar nu se leagă niciun proiect. Mai mult, două importante chiar le pierde: vorbim de teatru, de zona de agrement. Sunt ratate deja. Nu credem că PSD-ul mai poate minți la nesfârșit Moldova, și Botoșaniul în mod special. Îl vedeam la televizor pe domnul primar cu fostul primar al Constanței spunând că fac nu mai puțin de 1081 de locuințe. Au pus și o piatră pe acolo și nu au făcut niciuna. A spus că creează 5000 de locuri de muncă: unde sunt? Credem că cetățenii municipiului observă, văd și vor alege omul care a știut să le coordoneze destinele municipiului”, a spus Blaga.

Liderii PNL au afirmat că vor să recâștige municipiul Botoșani, dar și majoritatea primăriilor din județ, susținând că Moldova nu ”mai este un batalion devotat PSD-ului”. Blaga a spus, de asemenea, că PNL nu va face alianțe preelectorale, întrucât ”avem forța să câștigăm cu domnul Cătălin Flutur”.

 

2 thoughts on “Vasile Blaga, la Botoșani: De numele actualului primar nu se leagă niciun proiect

  1. mai vasili bleaga dar di numili tau ci sa lega bre? taierea pensiilor , a salariilor de la niste nenorociti, de bancheturili cu boc, videanu,berceanu elena udrea, nunta lu bedelaba afacerili ntale de cand ai fost sef vamilor, hotiii le cu ginerelul etc,etc, mai mutra de rinocer ce esti . hai sactir borfasule.dute-n srdealul matii de hot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *