Biroul Permanent Județean al TNL Botoșani, validat de conducerea centrală. Vezi cine face parte!

foto TNLOrganizația Județeană de Tineret a Partidului Național Liberal Botoșani are o nouă componență, după ce la finele anului trecut, Caesar Huțanu a fost confirmat de către conducerea centrală în funcția de co-președinte al TNL.

like facebookSâmbătă, 23 ianuarie, în cadrul ședinței Biroului Permanent Național al TNL, a fost validată structura noului Birou Politic al Filialei Județene Botoșani. Astfel, alături de președintele Caesar Huțanu, activează doi prim-vicepreședinți, respectiv Monica Răileanu și Viorel Felician – Huțanu, un secretar general – Magda Roman, un secretar general adjunct – Ioana Zmău, 17 vicepreședinți și trei membri.

Totodată, pe ordinea de zi a ședinței BPN al TNL s-a mai aflat validarea a încă două Birouri Politice TNL, respectiv cel al filialei Vrancea și cel al filialei Sectorului 4 București.

Tinerii liberali au fost reprezentați la acțiunile politice de la Iași de co-președitele Caesar Huțanu și prim-vicepreședintele Viorel Felician- Huțanu, potrivit unui comunicat de presă al PNL.

One thought on “Biroul Permanent Județean al TNL Botoșani, validat de conducerea centrală. Vezi cine face parte!

  1. Am o curiozitate ? Pe ce criterii s-a făcut acest birou ? Membrii vechi , cei care au muncit ani de zile pana acum , au fost întrebați ? Cine este Caesar ? Cine este Felician sau Ioana ? De unde au apărut ? Pe Monica am mai vazut-o la Tnl când umbla după Sorin , dar restul ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *