Anunţ Nova Apaserv! Noile tarife la apă și canalizare de la 1 ianuarie

nova apaserv botosaniSocietatea Nova Apaserv SA Botoșani aduce la cunoștința utilizatorilor serviciilor publice de alimentare cu apă potabilă şi de canalizare-epurare prețurile și tarifele unice la apă şi canalizare-epurare, aplicate începând cu data de 01 ianuarie 2016, ca urmare a aplicării prevederilor art. 291 alin. (1) lit. a) şi alin. (2) lit. g) din Legea 227/2015 privind Codul Fiscal, cu modificările şi completările ulterioare, referitoare la modificarea cotelor T.V.A., respectiv cota standard de 20% pentru serviciile de canalizare-epurare şi cota redusă de 9% pentru furnizarea apei potabile, aprobate de către Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ,,AQUA Botoșani’’ prin Hotărârea nr. 107/19.01.2016 și avizate de Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice prin avizul nr. 331834/23.12.2015, după cum urmează:

Denumire serviciu Preț/Tarif Unic

pentru toate categoriile de utilizatori

lei/mc

(fără T.V.A.)

Preț/Tarif Unic

pentru toate categoriile de utilizatori

lei/mc

 (cu T.V.A.)

Apă potabilă produsă, transportată şi distribuită pentru întreaga arie de operare a SC NOVA APASERV SA Botoșani 3,52 3,84
Canalizare–epurare pentru întreaga arie de operare a SC NOVA APASERV SA Botoșani 2,55 3,06

 

Preţurile/tarifele sunt valabile pentru toate localităţile în care S.C. NOVA  APASERV S.A. Botoșani prestează servicii publice de alimentare cu apă potabilă şi de canalizare-epurare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *