Tinerii dornici de afirmare, cautati sa-si dezvolte experienta si pasiunile

dezbatere -buzzAsociatia Buzzmedia cauta voluntari din randul tinerilor, in mod special al liceenilor. Organizatia este interesata de colaborari cu tineri in domenii ca IT, Fotografie, Montaj video si foto, Filmat. Colaborarea se va efectua in regim de voluntariat, iar asociatia le va oferi in schimbul activitatii lor:
  • contract de voluntariat
  • acces la evenmentele din oras
  • o platforma serioasa pentru dezvoltarea experientei profesionale
  • adeverinte de voluntariat
  • recomandari necesare la angajare
Conditii de participare pentru a deveni voluntari pentru o educatie de calitate in cadrul Asociatie Buzzmedia sunt ca tinerii sa aiba domiciliul in Botosani, disponibilitate de lucru la domiciliu sau la sediul asociatiei macar 2-3 ore/zi. De preferat detinerea unui calculator la domiciliu.
buzz-1Sunt asteptate scrisori de intentie pana la data de 20 ianuarie  (fara CV). Scrisori trebuie sa contina o motivatie serioasa pentru a deveni voluntar al Asociatiei Buzzmedia, precum si datele personale: nume, prenume, varsta si un numar de telefon. Acestea vor fi trimise la [email protected].
Pe 25 ianuarie va avea loc recrutarea voluntarilor si repartizarea acestora pe domenii de activitate, in functie optiunile incluse in scrisoarea de intentie.
Unul dintre proiectele de baza ale Asociatiei Buzzmedia il reprezinta ziarul Buzz, singura publicatie tiparita, scrisa de copii si adolescenti in Botosani, precum si telebuzz.ro, siteul televiziunii adolescentilor. Totodata, prin intermediul asociatiei sunt organizate periodic targul handmade, concursuri educative etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *