Cadouri de la tinerii liberali pentru copiii de la Stîncești cărora le-a ars casa

cadouri pnl 1Cinci suflete nevinovate și doi părinți care muncesc cât e ziua de lungă străduindu-se astfel să le ofere cât se poate strictul necesar micuților greu încercați de soartă.

Casa lor a ars recent într-un incendiu și de atunci trăiesc cu spaima și teroarea flăcărilor care le-au luat acoperișul de deasupra casei. Părinții lor, cei doi oameni brăzdați de griji și probleme, au ridicat alături o casă din te miri ce, pentru că venitul lor înseamnă doar alocațiile celor cinci micuți din care doi școlari și ajutorul social.

like facebookAcum, pe timp de iarnă, se îngrămădesc cu toții în odaia strâmtă cu soba din care trosnește focul alimentat de tatăl care face tot ce poate ca micuților să nu le lipsească lemnele. O odaie curată, încălzită de soba lipită de perete și sufletele lor curate. Aceasta este viața lor.

cadouri pnl 2Nici mama, nici tata copiilor nu au bani suficienți să le cumpere piticilor un brad care să le decoreze acum în prag de sărbătoare casa lor nouă. Despre cadouri de la Moș Crăciun nici nu mai poate fi vorba. Din acest motiv, tinerii de la organizația municipală de tineret PNL Botoșani au încărcat două portbgaje cu jucării, hăinuțe, cărți, fructe, dulciuri și le-au umplut căsuța cu bucurie.

 „Am dorit ca și acești copii încercați atât de greu de soartă să aibă parte de moș Crăciun în aceste zile. Am rămas cu toții impresionați de vrednicia părinților de a ridica această căsuță pentru ca acești copilași să aibă unde locui. Este o familie frumoasă care merită mai mult pe care ne bucurăm că am putut s-o cunoaștem”, a declarat Oana Saucă, președintele Organizației Municipale de Tineret PNL Botoșani.

cadouri pnl

Sursa: comunicat PNL

 

One thought on “Cadouri de la tinerii liberali pentru copiii de la Stîncești cărora le-a ars casa

  1. Nepotismul ramane in floare la PNL. Mama presedinte la femei si fiica presedinte la tineret. Sunteti de tot rasul liberalilor. Doar ne pacaliti ca vrei sa schimbati ceva. Ptr ca ne mintiti nu o sa va mai votez

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *