Angajări la foc automat la Nova Apaserv. Înscrierile se fac doar în două zile

nova apaserv botosaniReprezentanții Consiliului Județean cer societății Nova Apaserv să respecte legea la angajarea celor 64 de persoane. Doar în două zile se pot depune dosarele de înscriere la societate, pe 15 și 16 decembrie, urmând ca trierea candidaților să se facă după CV-uri. Și asta pentru că angajările trebuie să se finalizeze până pe 16 decembrie, pentru ca unitatea să se încadreze în bugetul din acest an. Angajările se fac în urma extinderii rețelei  de apă și canalizare.

like facebookEste sigurul an în care se pot face angajări, plecând de la faptul că s-au făcut recepții pe proiectele europene. Ei trebuie să termine angajările până pe 16 decembrie. Le-am cerut să respecte toate condițiile vizavi de angajările care se fac. Sunt convins că toată lumea este interesată. Au fost 20 de oameni care au venit cu CV-uri la Consiliul Județean și i-am direcționat la societate”, a spus Sorescu.

Nova Apaserv încadrează, instalatori, cititori contoare, inspectori, economiști, sudori, laboranți, șoferi,electricieni, mecanici, muncitori necalificați, casieri, sudori, ingineri.

Vezi aici locurile vacante!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *