Poliția Română, condamnată din nou la Botoșani. Un ofițer care a fost în Haiti își câștigă drepturile în instanță

ijp BotosaniUn şef din Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Botoșani a câștigat, luni, un proces împotriva Poliției Române, după ce în 2012 a plecat într-o misiune de menţinere a păcii în Haiti, sub coordonarea Organizaţiei Naţiunilor Unite. Este vorba de şeful Serviciului arme, explozivi şi substanţe toxice, comisarul şef Mugurel Măriuţa.

Ofiţerul în vârstă de 47 de ani a câștigat în instanță dreptul de a i se deconta cheltuielile de transport efectuate, dar și de a încasa norma de hrană aferentă perioadei 14 septembrie 2012- 21 septembrie 2014, în care s-a aflat în misiune.

like facebookMagistrații Tribunalului Botoșani „obligă pârâtul la plata, către reclamant, a sumei de 17688 lei reprezentând echivalentul valorii financiare neimpozabile a normei de hrană pentru perioada 14.09.2012 – 21.09.2014, actualizată cu indicele de inflaţie la data plăţii”, dar și „la plata, către reclamant, a cheltuielilor de transport în sumă de 1509 USD (în echivalentul în lei la data plăţii), 40 Euro (în echivalentul în lei la data plăţii) şi 100 lei”.

Sentința nu este definitivă.

2 thoughts on “Poliția Română, condamnată din nou la Botoșani. Un ofițer care a fost în Haiti își câștigă drepturile în instanță

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *