Zeci de copii din familii nevoiașe din Botoșani au vizionat filme 3D, gratuit, la CineGrand

il girotondo la cinegrand (1)Zeci de copii din familii cu situații precare din municipiul Botoșani au vizionat, pe parcursul acestui an, în fiecare lună, câte un film 3D, gratuit, în cadrul unui parteneriat între Asociația Il Girotondo și CineGrand Botoșani.

Este vorba despre aproximativ 50 de copii, cu vârste între trei și șapte ani, care nu au avut niciodată posibilitatea să vadă un film la cinema. Extrem de entuziasmați și nerăbdători, cei mici s-au gândit întreaga lună la filmul pe care urmau să îl vizioneze, joi, la CineGrand, respectiv „Coconut micul dragon”.

La final, micuții au mulțumit în cor directorului CineGrand, Ionuț Hrițcu, pentru că a făcut posibil acest lucru.

il girotondo la cinegrand (2)Poate vizionarea unui film la cinema este un lucru normal pentru mulți copii din Botoșani, dar pentru acești micuți este ceva extraordinar. Niciunul dintre ei nu a văzut niciodată nici măcar cum arată o sală de cinema până la colaborarea dintre CineGrand și Asociația Il Girotondo. Le mulțumim celor de la CineGrand că au răspuns pozitiv acestei colaborări și sperăm să păstrăm această relație și în anul ce urmează”, a declarat asistentul social Daniela Honciuc.like facebook

Parteneriatul de colaborare dintre cele două instituții s-a încheiat joi, 10 decembrie.

One thought on “Zeci de copii din familii nevoiașe din Botoșani au vizionat filme 3D, gratuit, la CineGrand

  1. Un bun exemplu al Asociatiei IL Girotondo! de urmat pentru centrele de plasement sau centrele de zi , ONG-uri. Se poate face lucruri marete pentru copii nevoiasi, daca va implicati oameni buni. Nu stati doar la caldut si asteptati leafa. Felicitari Asociatiei Il Girotondo pentru implicarea si activitatea sa, binecunoscuta in ultima vreme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *