Mai multe cartiere din Botoșani lăsate fără apă din cauza unei avarii

avarie apa calea nationala 1O avarie puternică, care a avut loc marți seară, a lăsat fără apă la robinete sute de familii din municipiul Botoșani. Avaria s-a produs la o conductă în zona IRE, de pe Calea Națională, lucrătorii de la Nova Apaserv fiind nevoiți să închidă o conductă din zona Cătămărăști pentru a remedia problema.

Avaria a cauzat sistarea apei în zona Calea Națională, Bulevardul Mihai Eminescu, Primăverii, Maxim Gorki, dar și în alte zone ale orașului. De asemenea, în alte cartiere presiunea la apă este scăzută.

like facebookEchipele de intervenţie ale Nova Apaserv au ajuns la faţa locului şi încearcă să înlocuiască o porţiune importantă din conducta de transport apă.

avarie apa calea nationalaPentru că s-a închis acea conductă, a scăzut presiunea în tot orașul, îndeosebi la etajele superioare. Încercăm să rezolvăm situația și să dăm drumul cât mai repede la apă”, a declarat Ady Petrușcă, director adjunct la Nova Apaserv.

One thought on “Mai multe cartiere din Botoșani lăsate fără apă din cauza unei avarii

  1. Domnule Director Nova Apaserv,cand dati drumul la apa din acea conducta invartiti mai tare robinetul poate avem si noi ,cei din cartierele Primăverii si Prieteniei,presiune la apa rece.Trebuie sa facem dus la 4 a.m.,atunci mai e ceva,ceva presiune,altfel intra centrala pe avarie.Sunt zeci de sesizări si nu INTERESEAZA pe nimeni! Plătim ca toti ceilalti din oras si totusi incalzim apa pentru a face o baie,RUSINE!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *