Elevii Cercului de Fizică Aplicată de la Palatul Copiilor Botoșani, premiul I la Salonul Național de Inventică pentru Tineret

DiplomaINVENTICAElevii Cercul de Fizică Aplicată de la Palatul Copiilor Botoșani s-au întors cu un rezultat deosebit de la Salonul Național de Inventică pentru Tineret, care a fost organizat la Romexpo București, în perioada 18-21 noiembrie. Aceștia au participat la această competiție alături de studenți de la Universitatea Europei de Sud-Est Lumina București cu proiectul Robotul Umanoid și s-au întors cu premiul I.

like facebookRobotul Umanoid a fost realizat de o echipă mixtă, din elevi de la Palatul Copiilor și studenți de la Universitatea Europei de Sud-Est Lumina București. Coordonatorii proiectului au fost prof. Grigore Luisian, de la Palatul Copiilor Botoșani și conf.dr.ing. Grigore Lucian, de la Universitatea Lumina. Șeful proiectului a fost Constantin Voiniciuc, student la Facultatea Lumina, fost elev al învățământului botoșănean și creatorul ”Mâinii bionice”

”Nu avem decât să felicităm echipa de la Palatul Copiilor și echipa de proiect care a obținut această performanță”, a declarat Mihaela Huncă, inspector general al Inspectoratului Școlar Județean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *