Nova Apaserv a încheiat un nou contract în cadrul POS Mediu

gabriel carlan novapaservOperatorul de apă a încheiat un nou contract în cadrul proiectului POS Mediu. Este vorba despre extinderea reţelelor de canalizare în aglomemerarea Vorona.

like facebookContractul de lucrări a fost câştigat de asocierea firmelor Aquaterm-Niliten Infrastructuras şi Transporturi Auto, valoarea lucrărilor fiind de 48 de milioane de lei fără TVA şi vor fi executate în termen de 18 luni.

lucian todirica aquaterm„Lucrările se vor desfăşura pe amblasamentul aglomerării Vorona şi va cuprinde localităţile Vorona, Vorona Mare, Tudora, Joldeşti, Icuşeni şi Poiana. Proiectul va cuprinde 83,9 km de canalizare, execuţia unor conducte de refulare în lungime de 24, 6 km şi 32 de grupuri de pompare. Toată reţeaua va cuprinde racordurile pentru 3.468 de gospodării”, a declarat Florin Todirică, reprezentant al liderului asocierii Aquaterm.

Directorul Nova Apaserv, Gabriel Cârlan, a menţionat că în cadrul programului POS Mediu din cele 14 de contracte, acesta este cel de-al VIII-lea.

” Felicit echipa câştigătoare şi sperăm să derulăm contractul fără evenimente majore. Este un contract important în cadrul măsurii mari pentru că de aceste reţele depinde o staţie de epurare care este aproape de finalizare. Sperăm ca lucrările să depună cu repeziciune”, a declarat Gabriel Cârlan.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *