Șeful ISU Botoșani: Am întâlnit localuri care au blocat diverse căi de evacuare. Când am ajuns noi le-au spart, dar atât cât să treacă unul pe burtă

anton radu poza extra super coolȘeful Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Botoșani, col.Radu Anton, spune că în controalele efectuate în ultimele zile în localurile din județ s-au depistat mai multe nereguli . El a cerut sprijin și primarilor din județ, pentru ca proprietarii barurilor, discotecilor sau cluburilor să intre în legalitate.

like facebookAm întâlnit în ultimele zile localuri unde au blocat diverse căi de evacuare. Când am ajuns noi le-au spart, dar atât cât să treacă unul pe burtă. Nu este în regulă”, a spus Anton.

Șeful ISU a atras totodată atenția că, potrivit unor noi reglementări, localurile care depășesc capacitatea de locuri cu 10% vor fi închise pentru șase luni și sancționate, amenzile fiind între 30.000 și 100.000 lei.

De asemenea, dacă s-au făcut modificări la căile de evacuare, dacă s-au obturat parte din căile de evacuare cu 25% din capacitatea lor indiferent de lățime sau înălțime, acele localuri se închid”, a mai spus șeful ISU.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *