Femeie de 53 de ani, prinsă cu țigări de contrabandă

tigariMarţi, 10 noiembrie, lucrătorii Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Botoșani au depistat pe raza municipiului o persoană de sex feminin, de 53 de ani, care transporta un bagaj voluminos. În momentul interceptării, în interiorul bagajului au fost găsite 165 de pachete de țigări de contrabandă, a căror posesie nu a putut fi justificată.

like facebookJandarmii au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,deținere și comercializare a bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia”, faptă asimilată infracțiunii de contrabandă și pedepsită de Codul Vamal cu închisoare de la 2 la 7 ani şi interzicerea unor drepturi.

Țigările au fost ridicate în vederea confiscării și predate, împreună cu actele întocmite, la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Botoșani, în vederea continuării cercetărilor, potrivit unui comunicat al IJJ Botoșani.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *