Scandal în vechiul PNL Botoșani. Un aspirant la fotoliul de primar dă de pământ cu doi parlamentari: Gata domnilor. S-a terminat!

Sorin Cornila PNLPreşedintele organizaţiei municipale de tineret PNL Botoşani, Sorin Cornilă, dă de pământ cu doi dintre colegii săi parlamentari. Acesta a dezvăluit într-o conferință de presă cum a fost aruncat în spaţiul public ”asociat de oameni care nu au nici o legătură cu principiile şi valorile şi stigmatizat fără voinţă” și cum a fost întrebat de colegii din conducere dacă a cotizat la partid pentru funcție. Cornilă s-a decis să nu mai tacă și spune că a trimis un memoriu către Biroul Politic Județean al PNL la adresa deputaților Verginel Gireadă și Costel Șoptică. El s-a arătat deranjat de declarațiile făcute în public de parlamentarii PNL Costel Șoptică și Verginel Gireadă cu privire la dorința sa de a candida la Primăria Botoșani.

like facebookVoi lupta ca să nu mai fie tineri care să afle din presă că își donează casa. Ca să nu mai fie tineri care să fie întrebați ce bani au dat la partid, tineri cărora să li se spună că funcţia costă, că mai au de crescut, că sunt penibili, că pălăria e prea mare pentru ei. Da, aici fac referire şi la Costel și Verginel, două persoane care luptă fără scrupule să-și conserve locul pentru că au de recuperat bani, după cum mi-au spus ei în față, fac puciuri și planuri de denigrare împotriva celor care nu intră în schema lor, încearcă când unul când altul să preia partidul. Vă spun eu domnilor: Niciodată. Domnule Costel,  sunt penibil? Domnule Verginel, mai am de crescut și e prea mare pălăria? Vă răspund domnilor că nu. Vreau doar să respectaţi şi atât!”, a spus liderul tinerilor liberali, adăugând că a luat această atitudine după ce i-a văzut pe tineri că au ieșit în stradă pentru normalitate.

Cornilă spune că un deputat condamnat penal de la Botoșani mai este în Parlament, dând exemplul lui Verginel Gireadă, și că urmează un altul: Costel Șoptică.

Într-o emisiune de pe un post național, moderatorul a apelat-o în direct pe doamna Gorghiu și pe lângă alte întrebări a fost și aceea dacă are cunoștință că domnul deputat condamnat penal de la Botoșani mai este în parlament. Vă răspund eu acum: Este Doamna Președinte! Urmează și domnul Costel, luni voi depune la secretariat un memoriu către aceleași foruri în care voi descrie atitudinea, modalitatea și activitățile de denigrare inițiate și susținute de acesta la adresa mea şi contrar statutului Partidului Naţional Liberal. Gata domnilor. S-a terminat! Și nu vă spun eu, vă spune strada! Dacă vreţi să reacţionaţi chiar vă rog! Abia aştept! Sau poate îmi veţi lua funcţia?”, a mai spus Cornilă.

El le-a transmis celor doi că ”politica nu se mai face cu bani şi cu modalităţi de defăimare, toate în interes personal şi pentru grupuri de interese”.

 

4 thoughts on “Scandal în vechiul PNL Botoșani. Un aspirant la fotoliul de primar dă de pământ cu doi parlamentari: Gata domnilor. S-a terminat!

  1. Btavo tinere.Asa trebuie.Verginelul ar trbui sa-si dea demisia si sa se ascunda in pcodrul lui Eminescu macar doi ani in penitenta.

  2. Sa plece acasa verginel,ce cauta un condamnat penal in parlament?Verginel nu mai sta vezi ca se anunta vremuri grele pentru hoti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *