Eugen Țurcanu cere controale în cluburile din Botoșani: Este un club unde se coboară pe o scăriță spirală. De acolo nu scapă nici șobolanii

discoteca club botosaniUn consilier local a cerut Executivului Primăriei Botoșani să se intensifice controalele în cluburile din municipiu. Eugen Țurcanu a cerut ca verificările să se facă noaptea, atunci când sunt mai mulți clienți în cluburi, și nu ziua. Potrivit acestuia, multe din cluburile din Botoșani nu au avizele necesare de funcționare.

like facebookVă cer un raport cu câte cluburi din Botoșani, sau așa-zise cluburi din Botoșani pentru că nu știu nici cum să le categorisesc, organizează tot felul de evenimente din acestea, dacă sunt autorizate, conform legii, și nu pentru 20 sau 40 locuri . Dacă facem control la ora 12, normal că sunt vreo doi-trei clienți și 40 de locuri.  Am fost în unul sau două dintre ele, unde se călcau în picioare. Dacă Doamne ferește lua foc ceva în noaptea aceea, ardeau ca șobolanii. Să fie controale și un raport pentru toate cluburile din municipiu. Mai este un club la Casa Sindicatelor, unde se coboară pe o scăriță spirală , la fel acolo cred că nu scapă nici șobolanii”, a spus Țurcanu.

Primarul municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc, i-a transmis că a avut o discuție pe această temă cu prefectul județului, Costică Macaleți, menționând că localurile din Botoșani nu pun în pericol viețile oamenilor.

One thought on “Eugen Țurcanu cere controale în cluburile din Botoșani: Este un club unde se coboară pe o scăriță spirală. De acolo nu scapă nici șobolanii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *