Parlamentar liberal, despre candidatura lui Cornilă la Primăria Botoșani: Cam mare pălăria pentru el. Trebuie să mai crească

sorin cornila pnlDeputatul PNL de Botoșani, Verginel Gireadă, consideră că funcția de primar al municipiului este prea mare pentru unii dintre liberalii care și-au exprimat dorința de a candida la Primăria municipiului Botoșani, la alegerile din 2016. Gireadă a făcut referire la Sorin Cornilă, despre care a spus că ”este cam mare pălăria” pentru el. Acesta a spus că, candidatul PNL la Primăria Botoșani va fi desemnat în urma unui sondaj făcut de conducerea centrală.

like facebookPentru Primăria Botoșani se face sondaj. Când primim de la București vom ști candidatul. Consider însă că este cam mare pălăria pentru domnul Cornilă. Trebuie să mai crească”, a spus Gireadă.

Potrivit reprezentanților PNL Botoșani, în proporție de 80%au fost stabiliți candidații pentru alegerile de anul viitor. Pentru Primăria Botoșani și-au exprimat dorința de a candida Sorin Cornilă, Cătălin Flutur. Cătălina Lupașcu și Viorel Coman.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *