Gheorghe Sorescu: Nu există nicio tabără în PNL

gheorghe sorescu consiliul judetean botosaniVicepreședintele PNL Botoșani, Gheorghe Sorescu, infirmă faptul că în PNL ar exista mai multe tabere și crede că liberalii trebuie să facă echipă mai mult ca oricând pentru a câștiga alegerile locale de anul viitor. Declarația a fost făcută după ce au apărut zvonuri cu privire la existența unor divergențe în interiorul PNL Botoșani.

like facebookMai mult ca oricând trebuie să ne adunăm, să formăm o echipă puternică. Vin alegerile locale și trebuie să ne concentrăm foarte puternic pe lucrul acesta, să câștigăm alegerile locale și să fim conștienți că un rezultat foarte bun la alegerile locale ne dă perspectiva să obținem un rezultat bun și la alegerile parlamentare”, a spus Sorescu, care a adăugat că unele ”discuții” au avut loc numai ”în zona parlamentarilor” și că acestea trebuie lămurite.

Nu există nicio tabără în PNL. Există PNL și trebuie să facem echipă. PNL este un partid mai mult decât viu, pentru că libera exprimare, libera opinie nu este ca la adversarii noștri politici unde există o singură turmă și un păstor. Este un partid viu, cu păreri, dar chestiunile acestea să fie constructive. Dacă ne vom cantona doar în zona de dispute, lucrurile astea nu fac bine”, a precizat Sorescu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *