Funcționar din Primăria Botoșani, în comisia de disciplină. A lipsit nejustificat de la muncă mai bine de două săptămâni

Primaria BotosaniUn funcționar din Primăria Botoșani va fi cercetat disciplinar, după ce a lipsit nejustificat de la serviciu mai bine de 15 zile.  Este vorba de Marcu Chiriac, care a mai fost sancționat de două ori, după ce a venit beat la serviciu. Potrivit viceprimarului Cosmin Andrei, funcționarul riscă de această dată desfacerea contractului de muncă.

like facebookÎn Comisia de disciplină va fi analizată absența dumnealui. Au fost trimise documente prin care se reclamă faptul că nu a fost prezent la serviciu, a venit o cerere ulterioară pentru un concediu fără plată pe care nu am aprobat-o ți tocmai acest lucru va fi analizat. Astazi există un termen în instanță unde așteptăm pentru p sancțiune anterioară, decizia instanței. Este destul de importantă., pentru că dacă hotărârea noastră rămâne în vigoare putem aplica sancțiuni mai grave care pot fi inclusiv desfacerea contractului”, a menționat viceprimarul municipiului Botoșani.

Marcu Chiriac a fost retrogradat din funcție și s-a ales și cu salariul diminuat în urma abaterilor anterioare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *