Trei botoşăneni au fost răniţi într-un accident rutier la Suceava

accident- masina politie noapteaTrei botoşăneni au fost răniţi în urma unui accident rutier produs, duminică seară, pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc. Accidentul s-a produs pe strada Calea Bucovinei, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, după ce un bărbat de 32 de ani, tot din Botoşani, nu a adaptat viteza de deplasare pe un carosabil ud şi pe timp de ploaie, ocazie cu care, într-o curbă uşoară la stânga, autoturismul condus de acesta a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit frontal de un parapet metalic.

like facebookÎn urma accidentului, a rezultat rănirea gravă a unui pasager de 38 de ani din județul Botoşani și rănirea uşoară a conducătorului auto şi a unui bărbat de 39 de ani din județul Botoşani, pasager în același autoturism.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *