Spitalul Județean apelează la o firmă de avocatură. Vezi motivul!

corneliu mihaiSpitalul Județean angajează o firmă de avocatură pentru procesele pe care unitatea spitalicească le are cu firma Sanomed, cea care a preluat temporar, în 2010, laboratorul de analize medicale. Corneliu Mihai, managerul Spitalului județean, spune că Sanomed a cerut în instanță nu mai puțin de 6,5 milioane lei de la spital,  2,5 milioane lei pentru contravaloarea serviciilor paraclinice de laborator, restul reprezentând majorări de întârziere.

like facebookAm avut discuții cu mai multe firme de avocatură ți urmează ca săptămâna viitoare să vedem cu ce firmă încheiem contractul. Firma de avocatură ne va reprezenta în procesul cu Sanomed. Vizavi de modul cum s-a încheiat contractul cu Sanomed, verificările noastre continuă. Vom consulta acea firmă și vom decide măsurile pe care le vom întreprinde”, a menționat managerul Spitalului Județean.

Unitatea spitalicească mai are de plătit către aceeași firmă, până la începutul anului viitor, încă 1,2 milioane lei pentru care există și titlul executoriu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *