Viceprimarul Andrei către conducerea Nova Apaserv: Aveți cheltuieli cu munca vie la un nivel destul de ridicat lucru care se reflectă în prețul apei

cosmin andrei (2)Viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, acuză faptul că cheltuielile de personal de la societatea Nova Apaserv sunt prea mari, iar acest lucru se reflectă în prețul apei. El a spus totodată că operatorul de apă nu are suficiente echipe care să intervină prompt la avariile în rețea. Nemulțumirile au fost formulată în cadrul ședinței Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) Aqua Botoşani.

like facebookÎn ponderea prețului de 3,33 lei aveți cheltuieli cu munca vie de 1,9 lei care este un pic mai mult de jumătate. Mi-aș dori să analizați ce se întâmplă cu personalul de la Nova Apaserv, dacă ponderea personalului TESA față de execuție sau de cei care se ocupă de rețea este cea mai potrivită. Vreau să trag un semnal de alarmă că aveți cheltuieli cu munca vie la un nivel destul de ridicat, lucru care se reflectă în prețul apei pe care îl propuneți”, a spus Cosmin Andrei.

El a spus că pentru o companie de apă nu i se pare potrivit ca un metru cub de apă să aibă în structura de preț cheltuieli atât de mari cu personalul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *