Președintele CJ: Este o activitate la operatorul de apă care a început să mă nemulțumească

gheorghe sorescu consiliul judetean botosaniPreședintele Consiliului Județean, Gheorghe Sorescu, se declară nemulțumit de activitatea de la societatea Nova Apaserv. El spune că în ultima perioadă cele mai multe reproșuri venite din partea cetățenilor au vizat operatorul de apă. Sorescu cere conducerii Nova Apaserv să-și rezolve problemele birocratice și să scoată în teren mai multe echipe de intervenții pentru a rezolva cu promptitudine avariile care apar. Șeful CJ spune că nu este normal ca la 475 de angajați cât are societatea la această dată ”să existe doar o singură echipă de intervenție sau două”.

like facebookAu apărut în această perioadă avarii repetate. Ei (nr.conducerea Nova Apaserv) tot reclamă lipsa de personal. Este singurul an în care puteau să vină cu o creștere a organigramei. Nu au venit. Sunt chestiuni care țin de partea birocratică. Este o activitate la operatorul de apă care a început să mă nemulțumească. Toate disfuncționalitățile și toate nemulțumirile le încasăm noi. Este un disconfort și pentru cetățeni. Să nu mai aud că nu au personal. Să ia din zona de administrație”, a spus Sorescu.

Șeful CJ a atras totodată atenția directorilor de la Nova Apaserv că activitatea lor va fi evaluată ”după ceea ce fac și nu după ceea ce spun”.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *