Gest remarcabil! Vor parcurge Europa pe bicicletă. Vezi ce iniţiativă au avut doi tineri din Botoşani

Bogdan Robota, Petriaor Ghilenschi si  Gabriel Diaconu

Trei tineri români, doi din Botoşani şi unul din Galaţi, vor porni din Londra o campanie ce vizează lupta împotriva avortului, inițiată de părintele Nicolae Tănasă din Valea Plopului. Astfel vor parcurge, pe bicicletă, peste 2.000 de kilometri până la destinația finală.

Botoşănenii Bogdan Robotă şi Petrișor Ghilenschi, dar și gălăţeanul Gabriel Diaconu sunt cei trei care vor face un adevărat tur al Europei pentru a strânge fonduri și pentru a sprijini  lupta împotriva avortului, începută cu mult timp înainte de preotul Nicolae Tănasă la Prahova, în micuța localitate numită Valea Plopului.

În tot acest timp, aceștia vor trece prin Londra, Paris, Munchen, Viena si Cluj, iar în drumul lor vor înnopta exclusiv în cort, în momentele în care vor simți oboseala.

like facebook“Majoritatea detaliilor au fost puse la punct. Pe 16 dimineața plecăm din Londra, nu înainte sa trecem pe la biserică, iar seara deja avem programare la feribot. Doi dintre noi vom ajunge acolo cu avionul, biletele fiind deja cumparate, la fel și bicicletele.  Vom fi pe drum aproximativ o lună. Am preconizat ca 24 de zile ne va lua până ajungem în România, iar alte trei zile până ajungem în Valea Plopului”,  a spus Bogdan, unul dintre cei trei tineri, care e student la Cluj, în anul II.

Pe lângă batoanele proteice, care vor  reprezenta una din  sursele principale de alimentație, băieții vor mai mânca la diferite popasuri sau cantine, unde prețul produselor nu este prea piperat.

Cei trei aventurieri  încă sunt în căutare de sponsori, ce-i pot ajuta pe durata călătoriei. De asemenea, cei care doresc să contribuie la aceasta campanie pot dona  bani în contul asociației ce se ocupă de situația copiilor din Valea Plopului.  Deschis la BCR, acesta este RO42 RNCB 0211 0118 4390 0001.

Sursa: Stiridesport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *