Sistemul de supraveghere video se extinde în municipiu. Vezi care vor fi următoarele intersecții monitorizate!

camere video mobileMunicipalitatea va investi, în continuare, în supravegherea video a orașului. Alte noi intersecții din municipiul Botoșani vor fi supravegheate video, de anul viitor. Este vorba de intersecțiile de la Bulevardul ”Mihai Eminescu” cu Kogălniceanu, respectiv Octav Onicescu cu Calea Națională. De asemenea, vor mai fi supravegheate acele străzi unde infracționalitatea a fost mai ridicată, susține viceprimarului Cosmin Andrei. Banii vor fi alocați prin bugetul local.

like facebookÎn ceea ce privește montarea camerelor de supraveghere, acordăm un deosebit interes extinderii rețelei video a orașului, astfel încât să avem acoperite toate intersecțiile unde au fost incidente și anul acesta. În prealabil vom face o consultare cu Poliția municipiului Botoșani, care sugerează zonele unde a apărut infracționalitatea, unde au fost incidente și accidente auto și am avut nevoie de dovezi pentru soluționarea acestora. Vor mai fi puse camere video la instituțiile de învățământ”, a spus Cosmin Andrei.

În acest an, în nu mai puțin de șase intersecții din municipiul Botoșani au fost montate camere video ultra performante. Municipalitatea a investit 100.000 lei pentru supravegherea intersecțiilor străzilor Bulevardul Mihai Eminescu cu Calea Națională (Lidl), I.C.Brăteanu cu Eternitatea (Bariera Sulița), Manolești Deal cu Calea Națională (zona Electroalfa), Dimitrie Pompeiu cu Doboșari, Săvenilor cu Împărat Traian, precum și în intersecția străzilor Mihail Kogălniceanu cu Bucovina, zona fostelor sere.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *