Dispozitiv de ordine-publică suplimentat de jandarmi, la meciul cu Legia Varșovia

interventie jandarmi mascati la stadionÎn data de 22 iulie, Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani a suplimentat dispozitivul de ordine publică în municipiul Botoșani, în vederea prevenirii unor posibile incidente generate de prezența oficialilor U.E.F.A., a jucătorilor echipei de fotbal Legia Varșovia și a suporterilor acesteia, cu ocazia meciului disputat de echipa poloneză cu F.C. Botoșani în seara zilei de 23 iulie.

like facebookAutocarul echipei oaspete va fi așteptat la limita de județ și condus de un echipaj de jandarmi la hotelul unde vor fi cazați jucătorii, iar ulterior la stadion pentru antrenament.

În zona celor două hoteluri unde vor fi cazați oficialii U.E.F.A., jucătorii și staff-ul echipei Legia Varșovia vor fi dispuse patrule de ordine publică care vor acționa pentru menținerea ordinii și liniștii publice.

Un echipaj de jandarmi va asigura ordinea publică și la conferința de presă care va avea loc la Stadionul municipal Botoșani .

De asemenea, trei echipaje mobile vor fi prezente începând cu ora 16.00 în diferite zone ale municipiului Botoșani, pentru a asigura protecția jucătorilor și oficialilor în eventualitatea producerii unor incidente de natură a tulbura ordinea și liniștea publică.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *