Tânăr terorizat în propria casă de contrabandiștii de ţigări

captura tigari de contrabanda- politia de frontiera botosanivUn tânăr din satul Miorcani, comuna Rădăuţi Prut, a ajuns să trăiască în teroare de câteva zile, după ce a fost ţinta unor atacuri mafiote din partea unor traficanţi de ţigări.

like facebookImplicat la rândul său într-o grupare şi arestat la mijlocul lui ianuarie, Andrei D. a fost eliberat câteva luni mai târziu, dar la începutul acestei luni a fost bătut pe 11 iunie, ziua în amiaza mare, pe un drum din sat, de alţi doi tineri prinşi cu ţigări de contrabandă.

Internat în spital, tânărul a făcut plângere la poliţie, însă vineri noapte a fost atacat din nou, de data aceasta în timp ce se afla în locuinţă. În jurul orei 23.15, spune tânărul, s-a trezit în curtea casei cu Daniel I., care a început să-i bată în geamuri şi pe la uşi, ameninţându-l cu bătaia.

În urma unui apel pe 112, în zonă a ajuns un lucrător al postului de poliţie Rădăuţi Prut, însoţit de un agent de pază, care l-au surprins pe intrus în curte. Somat, individul a rupt-o la fugă şi a sărit gardul, dar la scurt timp după plecarea echipajului de poliţie individul a revenit şi a spart un geam al locuinţei. A urmat un nou apel la 112, iar la apariţia forţelor de ordine atacatorul a ieşit din nou din ascunzătoare, moment în care poliţistul a încercat să-l legitimeze, dar fără succes.

Echipajul de poliţie a stat în zonă până în jurul orei 2, când s-a solicitat sprijin de la Sectorul Poliţiei de Frontieră  Rădăuţi Prut, dar cu toate acestea nu s-a reuşit capturarea individului. „Am ajuns să nu mai pot dormi în casă, să stau asemeni unui fugar”, a spus Andrei S. Cazul a ajuns şi în atenţia Poliţiei Darabani, care continuă cercetările.

Sursa: OpiniadeDorohoi

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *