Asistenții medicali care au promovat în grad, la Consiliul Județean după drepturile salariale

asistente medicale protest 011Asistenții medicali care au promovat în grad, împreună cu liderii de sindicat de la Spitalul Județean, și-au solicitat drepturile salariale la Consiliul Județean. Aceștia au vrut să poarte o discuție cu președintele CJ, Gheorghe Sorescu, vineri, însă pentru că acesta nu a fost la birou sindicaliștii și asistenții medicali au revenit la CJ luni. Cadrele medicale au promovat în grad, însă, din lipsă de bani în buget, nu și-au primit drepturile aferente de mai bine de un an.

like facebookVoi avea o discuție, voi vedea solicitările dumnealor. Am înțeles că vineri au venit la CJ și erau foarte contrariați. Mi-am luat o zi liberă și îmi cer scuze dacă nu am voie să îmi iau o zi liberă de la oricine. Mai am de luat vreo 20 de zile din 2014. Mi-am luat o zi liberă, că mai am de rezolvat și alte probleme decât cele de serviciu”, a spus Sorescu, care consideră că sindicatele fac presiuni tot mai mari pentru obținerea drepturilor bănești.

Președintele CJ a spus că va purta o discuție pe această temă și cu managerul Spitalului Județean pentru a vedea dacă există fonduri pentru plata acestor drepturi salariale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *