Un botoșănean candidează la alegerile locale de duminică, din Italia

constantin bolohanUn botoșănean s-a înscris în cursa pentru funcția de primar al unei localități italiene, la alegerile de duminică, 31 mai.

Constantin Bolohan candidează pentru Primăria din Barcellona Pozzo di Gotto (Messina).

like facebookEl a ajuns în Italia în 2006, împreună cu soția sa. De profesie electrician, botoșăneanul  a lucrat timp de cinci ani la o firmă de instalații electrice, însă de câțiva ani a început să lucreze pe cont propriu.

constantin bolohan- alegeri ItaliaPe 31 mai are loc primul tur al alegerilor locale din Italia, urmând ca pe 14 iunie 2015 să se desfășoare turul al doilea. În Barcellona Pozzo di Gotto (Messina) sunt înregistrati în jur de 600 de români.

A sosit momentul să ridicăm și noi fruntea din pământ! Trebuie să demonstrăm că românii din Barcellona există ca o comunitate, nu doar ca număr! Trebuie să arătăm că nu venim din „lumea a III-a”. Venim dintr-o țară civilizată, cu frumusețile și problemele ei, cu obiceiuri și cu o istorie de care suntem mândri. Dar, în primul rând, trebuie să demonstrăm că putem fi uniți atunci când este cazul”, a declarat Bolohan, citat de emigrantul.it

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *