Prefectul judeţului premiază secretarii pensionari. Cine sunt aceștia

prefect costica macaleti botosaniTrei dintre secretarii unităţilor administrative din judeţ, care au ieşit la pensie în ultima perioadă, vor fi premiaţi de prefectul Costică Macaleţi pentru corectitudine şi buna colaborare cu Instituţia Prefectului. Evenimentul va avea loc joi, 14 mai, în cadrul unei instruiri a secretarilor din întreg judeţul, pe care reprezentantul Guvernului în teritoriu a convocat-o prin intermediul aparatului de specialitate.

like facebookValentin Calimandriuc din Gorbăneşti, Paraschiva Viciriuc de la Primăria Flămânzi şi Veronica Florea, secretarul municipiului Dorohoi – până de curând, vor fi felicitaţi în faţa foştilor colegi dar şi în prezenţa celor care au ocupat funcţiile de secretar după eliberarea acestora.

„Consider că e un gest frumos care îi va bucura pe tinerii pensionari, e o mulţumire pe care le-o adresez eu, în numele cetăţenilor cu care au colaborat într-o viaţă de om. E o modalitate prin care le arătăm că rolul domniilor lor de a apăra şi respecta legea este încă o dată apreciat.”, a declarat prefectul Costică Macaleţi.

Cei 78 de secretari ai comunelor şi oraşelor din judeţ au fost convocaţi împreună cu angajaţii responsabili de completarea şi eliberarea atestatelor de producători. Aceasta pentru că în cadrul instruirii vor fi comunicate şi noutăţile procedurale apărute în acest domeniu.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *