Vezi ce filme rulează la CineGrand în perioada 8-14 mai!

FB 08-14 mai 2015Cinematograful CineGrand a lansat noua ofertă pentru săptămâna 8-14 mai. Nu mai puţin de 15 filme îi aşteaptă pe botoşăneni.

Vedeta săptămânii este producţia „Mad Max Fury Road”. Urmărit de un trecut turbulent, Mad Max prefera să călătorescă de unul singur şi să nu işi facă prieteni. În ciuda convingerilor sale, se alătură unui grup de supravieţuitori ai deşertului, conduşi de implacabila luptătoare Imperator Furiosa. Aceştia sunt urmăriţi permanent şi atacaţi de tiranul Immortan Joe care îi suspectează că i-au furat cea mai de preţ posesie.

Hot Pursuit este un alt fil propus de cinematograf. Ofiţerul Cooper, o poliţistă crispată şi care face lucrurile ca la carte (Reese Witherspoon), încearcă să o protejeze de un şef al drogurilor pe Daniella Rivera (Sofia Vergara), o văduvă sexy şi prietenoasă, pe măsură ce aleargă împreună prin Texas, fiind urmărite de poliţişti corupţi şi criminali profesionişti.

Pe lânga acestea se mai adaugă filme precum She’s Funny That Way, The Age of Adaline, A Little Chaos, The Avengers, Child 44, Mall Cop 2, Fast and Furios 7, Home, Amazonia, Asterix, YellowBird şi Tinker Bell and The Legend of The Neverbeast.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *