50 de copii din centrele de plasament, la Cine Grand

Copii la Cine Grand 2În perioada sărbătorilor de Paște, Cine Grand a organizat un nou eveniment dedicat copiilor, continuând astfel campania socială „Cine Grand face fapte bune!”. Aproximativ 50 de copii din 3 centre de plasament din Botoșani au fost astăzi, 22 aprilie, oaspeții de seamă ai Cine Grand Botoșani.

În luna aprilie, la doar o săptămână după sărbătoarea de Paște, Cine Grand a continuat seria evenimentelor care fac parte din campania socială lansată în toamna anului trecut cu scopul de a susţine şi încuraja copiii și tinerii din Botoşani să se dezvolte frumos. Astfel, cei 50 de copii care provin din familii defavorizate au avut ocazia de a viziona în mod gratuit una dintre cele mai apreciate animații, pentru a le pune imaginația în mișcare!

like facebookAm fost încântați să le putem oferi acestor copii o zi deosebită la cinema, în compania unora dintre personajele lor de animație favorite. În acest fel am dorit să continuăm campania „Cine Grand face fapte bune!” prima campanie socială implementată de Cine Grand în România. Îi mai așteptăm și altă dată pe acești micuți minunați la cinema, să ne transmită din energia lor pozitivă și veselia copilăriei,” a declarat Ionuț Hrițcu, manager Cine Grand Botoșani.

Aceasta este pentru a treia oară când copii din centre de plasament din Botoșani au fost invitați la Cine Grand. Cei mici au sosit plini de bună-dispoziție și nerăbdători să intre în frumoasa și fascinanta lume a  animațiilor. Copiii au venit la film împreună cu mai mulți însoțitori de la cele 3 centre de plasament, dar și alături de reprezentanți ai Asociației Happy!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *