De Paște, sute de nevoiași, ajutați de femeile liberale

ajutoare de la femeile liberale din Botosani pentru nevoiasi2Organizația județeană de femei a Partidului Național Liberal a organizat, miercuri, o acțiune caritabilă al cărei scop este sprijinirea nevoiașilor, în contextul apropiatelor sărbători de Paște.

like facebookLa inițiativa președintelui Organizației Femeilor Liberale (OFL), Sînziana Secrieru, au fost oferite, miercuri, pachete de alimente și detergenți unui număr de 16 familii sărace din municipiul Botoșani. Fiercare pachet a conținut cantități importante de zahăr, ulei, făină, dar și sucuri, cozonac, fructe sau dulciuri.

ajutoare de la femeile liberale din Botosani pentru nevoiasi2Femeile liberale au cumpărat, de asemenea, 90 de pijamale și perechi de șlapi care urmează să ajungă joi la bătrânii cu nevoi speciale instituționalizați la Centrul social de la Adășeni.

De asemenea, OFL a făcut pachete cu alimente vor fi donate, tot joi, tuturor persoanelor îngrijite la Căminul de bătrâni de la Leorda.

„Ca în fiecare an de sărbători, vrem să fim alături de semenii noștri, să le oferim un moment de bucurie, de liniște, să le mai luăm din griji și cu cât poate fiecare contribui îi ajutăm să pună ceva bun pe masa de Paște”, a afirmat Secrieru.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *