Primăria Botoșani vrea să recupereze în instanță bani de la una dintre firmele lui Dănuț Prisecariu

primaria BotosaniPrimăria municipiului Botoșani înceracă să recupereze, prin intermediul instanței, banii de la una din firmele omului de afaceri ieșean Dănuț Prisecariu. Municipalitatea botoșăneană a intervenit în dosarul de insolvență a firmei Hala Centrala SRL, înregistrat la Tribunalul Iasi cu numarul 5624/99/2014.

Potrivit presei ieșene, Primaria Municipiului Botosani a ridicat noi pretentii legate de datoriile firmei lui Prisecariu. Instanta a decis ca cererea municipalitatii botosanene sa se judece in data de 1 aprilie 2015.

Magistratii ieseni de la Tribunalul Sindic au decis in luna iulie a anului 2014 deschiderea procedurii de insolventa pentru SC Hala Centrala SRL. Societatea comerciala era infiintata relativ recent si avea, la acel moment, in patrimoniu si magazinul central cu acelasi nume. Cererea de insolventa a fost depusa chiar de reprezentantii societatii comerciale care au spus in fata judecatorilor ca intampina dificultati mari in ceea ce priveste plata datoriilor catre bugetul de stat si partenerii de afaceri. De altfel, numai datoriile catre bugetul de stat se ridicau, in vara anului trecut, la circa 12,9 miliarde lei vechi. Aceasta firma este legata de numele lui Danut Prisecariu, cel care a infiintat postul de televiziune local TeleM si, de asemenea, a detinut doua dintre cele mai cunoscute hoteluri din Iasi, Traian si Astoria, instrainate acum catre doi frati afaceristi din Vaslui.

 

One thought on “Primăria Botoșani vrea să recupereze în instanță bani de la una dintre firmele lui Dănuț Prisecariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *