Fără Dumnezeu! Au scos la vânzare florile de pe morminte

tineri vanzand flori furate din Cimitirul pacea BotosaniDoi tineri din județul Botoșani dau dovadă de o inconștiență maximă. Un tânăr de 18 ani și o tânără de 25 de ani au fost prinși, luni la prânz, de polițiștii locali din Botoșani, în timp ce vindeau florile furate de pe mormintele din Cimitirul Pacea.

Alexandru P., din comuna Frumuşica, şi  Mirabela G.,, din comuna Nicşeni, au fost surprinși în timp ce „munceau” de zor la mica lor afacere.

like facebookDupă o scurta incursiune  printre mormintele din cimitirul Pacea, cei doi au avut o recoltă consistentă de flori, pe care au expus-o la vânzare pentru amatorii de chilipiruri.

Au început prin a distruge coroanele, jerbele şi ornamentele florale aduse ca ultim omagiu celor decedaţi, în intenţia comercializării acestora. Este regretabil faptul, că liniştea şi  respectul pentru cei care nu mai sunt printre noi şi îşi dorm somnul de veci, este tulburată de fapte greu de imaginat”, susține directorul Poliției Locale, Ioan Onuțu.

Cei doi au fost sancţionaţi cu 500 de lei și, respectiv, 200 lei.

 

          

 

One thought on “Fără Dumnezeu! Au scos la vânzare florile de pe morminte

  1. Un pericol public cei doi! I-am vazut cum incercau sa-i fure banii unui barbat aflat sub influenta bauturilor alcooloce! Umbla numai dupa furat prin oras!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *