Măriri salariale pentru angajații de la Nova Apaserv prevăzute în bugetul din acest an

sediu Nova Apaserv BotosaniConducerea societății Nova Apaserv ia în calcul acordarea unei măriri salariale pentru angajați în acest an. Potrivit președintelui interimar al Consiliului Județean, Gheorghe Sorescu, majorarea salarială este prevăzută în bugetul societății pe 2015 și nu va fi mai mare de indicele de inflație. Sorescu susține că bugetul de la operatorul de apă trebuie să țină cont și de constatările Curții de Conturi, care spune că producția la societatea Nova Apaserv nu a crescut.

like facebookBugetul pe care ni-l propun dumnealor nouă trebuie să respecte condițiile legale și să fie foarte strâns. Dacă își propun niște creșteri de natură salarială, trebuie să vină și cu performanță. Ei iau în calcul o creștere salarială prin extinderea activității, pentru că ei trebuie să mai preia niște activități. Majorarea nu poate fi mai mare de 2,2%”, a spus Sorescu.

Primarii mai multor comune din județ au acuzat, în urmă cu o lună, faptul că bugetul alocat pentru salarii la Nova Apaserv este prea mare și au solicitat o informare cu lefurile șefilor din instituție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *