Afișajul stradal în locuri nepermise, sancționat de municipalitate

statii tramvaiReprezentanții Primăriei Botoșani avertizează că persoanele care vor fi prinse lipind afișe prin locuri nepermise vor fi aspru sancționate. Viceprimarul Cosmin Andrei a dat drept exemplu stațiile de transport în comuni, care, spune el, arată într-o stare deplorabilă. Pe lângă faptul că acestea sunt distruse, ele sunt acoperite și de nenumărate afișe.

Reprezentanții municipalității vor cere operatorului economic care se ocupă de aceste stații să le aducă într-o formă cât mai bună.

like facebookMunicipalitatea are un parteneriat care presupune punerea la dispoziție sub formă gratuită a acestor stații de transport în comun în schimbul reclamei pe care firma o efectuează prin intermediul stațiilor. Se va transmite operatorului economic solicitarea pentru aducerea într-o formă cât mai bună a acestor stații, care presupune de cele mai multe ori dezlipirea afișelor prin care se face mediatizarea tuturor concertelor din Botoșani și activităților artistice. Nu am reușit să-i identificăm pe cei care pun afișe în locuri nepermise, dar lucrăm la acest aspect și în momentul în care îi vom identifica îi vom sancționa drastic”, a spus Cosmin Andrei.

Potrivit datelor primăriei, un număr de 20 de stații din municipiu sunt distruse. Politistii locali vor imparti mai multe amenzi celor care pun afise haotic, in diverse locuri din municipiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *