Unul dintre cei mai importanţi lideri sindicali din Botoşani renunţă la această calitate

protest cartel alfaDupă 11 ani de activitate în cel mai mare sindicat din Botoşani, liderul formaţiunii anunţă retragerea. Este vorba despre Marius Oroşanu ce renunţă la conducerea filialei judeţene a Cartel Alfa.

like facebookAnunţul a fost făcut pe pagina sa de Facebook. Acesta a menţionat că va reveni la vechiul său loc de muncă, consilier juridic la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului. Fostul lider de sindicat a condus, timp de 10 ani şi sindicatul Impact.

„In 2015, dupa peste 11 ani de activitate sindicala la Cartel ALFA filiala judeteana Botosani (19.01.2004 – 30.06.2015) vine curand momentul sa spun STOP si sa las pe altii sa faca mai bine ceea ce am facut eu pana in prezent! In acest moment sunt 99,99% decis ca de la 01.07. 2015 sa revin (daca mai sunt primit!) la vechiul meu loc de munca (consilier juridic la DGASPC Botosani) si sa renunt la orice responsabilitate sindicala. Nu imi este deloc usor! Timp de peste 15 ani am slujit miscarea sindicala cu pasiune si cu maxima convingere. Nu am facut niciodata compromisuri defavorabile membrilor pe care i-am reprezentat, desi recunosc ca uneori argumentele logice, economice sau legale nu ma ajutau in sustinerile mele! Am avut mereu credinta ca un lider de sindicat trebuie sa actioneze pentru membrul pe care il reprezinta asa cum un avocat actioneaza pentru clientul sau! Marius Orosanu, lider Cartel Alfa BotosaniPentru mine, liderul de sindicat Marius Orosanu, nu a contat daca membrul meu avea sau nu dreptate, daca a gresit sau nu, ci a contat sa obtin, pe cai legale, ceea ce este mai bine pentru el! Scopul meu a fost sa maximizez castigurile membrului meu de sindicat sau, de la caz la caz, sa minimizez pierderile sale! Singurii in masura sa ma aprecieze si sa ma evalueze corect daca am reusit sau nu, precum si procentul in care mi-am indeplinit misiunea, sunt doar membrii de sindicat! Lor le-am slujit si doar in fata lor raspund din punct de vedere moral si profesional!”, a menţionat Marius Oroşanu în postarea sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *