Buget imens solicitat de Protecţia Copilului de la CJ pe 2015. Vezi motivul!

dgaspc BotosaniBugetul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului crește anul acesta cu 700.000 lei ca urmare a majorărilor salariale ce vor fi acordate asistenților sociali din ianuarie 2015. Potrivit președintelui Consiliului Județean, Florin Țurcanu, cheltuielile cu salariile angajaților de la Protecția Copilului vor crește de la 2 milioane lei la 2,7 milioane lei.

Au creșterea de 100 lei pe lună pentru fiecare angajat, au hotărâri judecătorești care trebuie achitate în 2015, de 25%, plus o creștere dublă la hrana copiilor. Să vedem ce buget primim”, a spus Florin Țurcanu.

like facebookDGASPC a solicitat un buget total pe 2015 de 90 milioane lei, de la 73 milioane lei cât a avut anul trecut.

S-a dublat norma de hrană pentru copii instituționalizați, de la 8,3 lei la 16,6 lei, dar și pentru copilul cu handicap. De asemenea, pe lângă creșterile salariale, în anul 2015 putem acorda drepturile salariale obținute de angajați în instanță și pe anul 2016”, a menționat Dan Șlincu, directorul DGASPC

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *