Copilărie de coşmar pentru un cunoscut prezentator din Botoşani. „De Crăciun, nu avea nimic pe masă, iar cadouri nu primea niciodată!”

bordea grand irish pub botosaniSarbatorile de iarna nu au fost intotdeauna fericite pentru cunoscutul prezentator de televiziune, de origine din Botoşani, Catalin Bordea! Actorul de stand-up comedy a avut o viata de cosmar, fiind abandonat de tata la doi ani si crescut de bunicii din partea mamei, care erau extrem de saraci.
like facebookSurse din preajma vedetei sustin ca, in copilarie, de fiecare data cand era Craciunul, Bordea nu se putea bucura de nimic, scrie wowbiz.ro

“Anii aceia au fost groaznici pentru Catalin! Parintii lui s-au separat, iar Bordea a fost lasat, la nici doi ani, de tatal sau intr-un autobuz din Botosani, pentru ca nu mai avea chef de el. Noroc ca l-au gasit bunicii, altfel cine stie ce se putea intampla cu el! Nici mama lui nu prea l-a avut la inima, asa ca l-a abandonat cu cei doi batrani care nu aveau de niciunele! Asa se face ca, de Sarbatori, masa lui era saracacioasa, iar de cadouri, nici gand! Mai strangea Catalin niste bani in timpul anului, cand se ducea sa munceasca la camp, dar tot nu ii ajungea! Abia dupa ce a terminat facultatea, a stiut si el ce inseamna sa primesti ceva de Craciun”, au povestit apropiati de-ai omului de televiziune.

Aceleasi surse povestesc si faptul ca pentru a ajunge la scoala, el a fost nevoit sa faca multe sacrificii. “Catalin lucra cu ora pe la oamenii din satul in care locuia! Isi punea si el deoparte cativa banuti pentru a putea sa isi continue studiile. Surprinzator poate pentru cei care il vad acum, Bordea a invatat la lumina lumanarii si, la un moment dat, cand a putut plati, si-a luat o lampa cu gaz! A fost greu, dar viata l-a rasplatit acum”, au mai spus prietenii actorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *