Spitalul Judeţean, sancţionat la capitolul igienă

bolnavi spitalControlul efectuat de inspectorii sanitari la Spitalul Judeţean s-a lăsat cu sancţiuni. Potrivit directorului de îngrijiri, Ioan Asaftei, verificarea a vizat  gestionarea corectă a deşeurilor provenite din activitatea medicală, prevenirea şi controlul infecţiilor nozocomiale şi igiena din spital, iar disfuncţionalităţile au fost constatate pe gestionarea deşeurilor rezultate din activitatea medicală, dar şi pe curăţenia din spital.

like facebookA fost verificată funcţionarea utilităţilor, blocul alimentar, spălătoria. Am primit un raport din partea Inspecţiei Sanitare şi suntem monitorizaţi, avem termene şi plan de conformare pentru anumite deficienţe constatate. S-au aplicat sancţiuni sub formă de avertisment persoanelor care nu şi-au achitat responsabilităţile conform fişei postului„, a a spus Asaftei.

 

One thought on “Spitalul Judeţean, sancţionat la capitolul igienă

  1. domnule asaftei folositi in igiena spitalului judetean si produse de curatenie si igiena(DOMESTOS ETC) nu doar apa chioara de la robinet , pardoselile din spital sunt jegoase SI PLINE DE TOTI MICROBII chiar daca au putin timp de cand sunt date in folosinta saloanele cand intri in spital iti vine sa iti versi matele pe acolo , ti se lipesc talpile pantofilor de pardoseala .intr-un cuvant JEG-UL ESTE LA EL ACASA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *